Historic Four Square

 
This new four square is located in Fort Worth's historic Fairmount neighborhood. It was custom designed to seamlessly integrate into the surrounding neighborhood and includes a detached garage with future space upstairs for studio.

Historic Four Square

This new, four square home was custom designed under guidelines from Fairmount Historical society.

Historic Four Square

This new, four square home was custom designed under guidelines from Fairmount Historical society.

Historic Four Square

This new, four square home was custom designed under guidelines from Fairmount Historical society.

Historic Four Square

This gorgeous front porch creates the perfect welcome for guests and a peaceful morning sanctuary for the homeowners.

Historic Four Square

The lovely music room.

Historic Four Square

A fun and charming mix of rustic Texan with vintage glam. The shiplap walls create the perfect feel for this stunning room.

Historic Four Square

Our gracious clients were in the middle of having crown molding installed but still allowed us to do a photo shoot! Such an inviting and warm space, incorporating modern and vintage touches. Here you see Wendy's gift for space planning, helping beautifully maximize every square foot for both great storage and aesthetic appeal.

Historic Four Square

The kitchen is open to the living room, with easy access to another large back porch through rear french doors. Note retractable screen in the ceiling between the kitchen and living area - TV projector overhead in the ceiling.

Historic Four Square

Lovely light-filled living room.

Historic Four Square

Stairway with multiple landings in the beautiful Craftsman style.

Historic Four Square

Master bath

Historic Four Square

Cozy guest room

Historic Four Square

Cozy guest room

Historic Four Square

Excellent use of space - small guest bath feels both open and cozy, enhanced by beautiful tile.

Historic Four Square

Wendy designed space for a complete guest apartment with french doors leading out to a balcony above the detached garage.